Αρχική InfoSchool Δημοτικό Οι μαθητές των τελευταίων τάξεων Δημοτικού θα απολαύσουν ένα διήμερο παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Οι μαθητές των τελευταίων τάξεων Δημοτικού θα απολαύσουν ένα διήμερο παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, το Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Pierce, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται μαθητές της Ε΄και Στ΄Δημοτικού στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή για ένα διήμερο παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργίας! Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δύο ημέρες γεμάτες δράση, μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το Pierce, να ανακαλύψετε ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα διασκεδαστικό διήμερο, γεμάτο παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες! Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, από τις 10:00, η ημέρα είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και στο ομαδικό πνεύμα! Στο ολυμπιακών διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και στα κλειστά γήπεδα του Κολλεγίου, τα παιδιά θα παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ υπό την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Ομάδες από σχολεία της Αττικής θα βάλουν τα δυνατά τους για την πρώτη θέση σε κάθε άθλημα και θα ανταμειφθούν για τον αγώνα τους με μετάλλια και δώρα-έκπληξη.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, από τις 11:00, η σκυτάλη περνάει στο πνευματικό παιχνίδι. Στα καινούργια labs του Pierce οι μικροί «επιστήμονες» θα ανακαλύψουν τη μαγεία των φυσικών επιστημών με συναρπαστικά πειράματα. Στο θεατρικό και μουσικό εργαστήρι αλλά και στην αίθουσα χορού, τα καλλιτεχνικά χαρίσματα θα αναδειχθούν με δημιουργικές δραστηριότητες. Τα παιχνίδια εκμάθησης αγγλικών και ένα εκπληκτικό παιχνίδι γνώσεων στους υπολογιστές θα ολοκληρώσουν την εμπειρία, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με τη διασκέδαση. Μεγάλα δώρα περιμένουν τους νικητές!

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτό τον σύνδεσμο και στο τηλέφωνο 210 600 9800 (εσωτ. 1181, 1173, 1164).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.