Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου συνάντησαν τον υφυπουργό Παιδείας, Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου συνάντησαν τον υφυπουργό Παιδείας, Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο

2 gimnasio didimoteixouΜε παιδικές φωνές γέμισε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων το πρωί της Δευτέρας. Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας στο Μαρούσι επισκέφθηκαν οι μαθητές της Β’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα.

Τους μαθητές και τους συνοδούς τους κ. Πασχάλη Αναστασιάδη Διευθυντή του σχολείου, και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Σπυροπούλου και Χαρίκλεια Παλαμίδα, υποδέχθηκε ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος. Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ξενάγησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στους χώρους του Υπουργείου και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους περιγράφοντάς τους την οργάνωση της κεντρικής υπηρεσίας και το έργο που πραγματοποιείται σε αυτή για το συντονισμό του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

2 gimnasio didimoteixou (3)

Παρούσα στη συνάντηση και στην ξενάγηση στους χώρους του Υπουργείου Παιδείας ήταν και η Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κα. Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσόρισε τους μαθητές εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και τους μοίρασε ως αναμνηστικό για την επίσκεψή τους ένα τόμο με την ιστορία της πόλης.

Ο κ. Πασχάλης Αναστασιάδης δώρισε εκ μέρους του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου ένα dvd με το υλικό από την ταινία που δημιούργησε το σχολείο για το διαγωνισμό με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός-Σέβομαι τη διαφορετικότητα», στον οποίο το 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου απέσπασε θέση στην πρώτη δεκάδα πανελλαδικά. Το έργο αυτό συντονίστηκε από τις εκπαιδευτικούς Πασχάλη Αναστασιάδη, Μπλιάτσιου Βάια, Παλαμίδα Χαρίκλεια, Μαρία Σπυροπούλου, Παναγιώτη Συλιτζίδη και Δήμητρα Χατζηκυριακίδου.

2 gimnasio didimoteixou (1)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.