Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Οι μαθητές του Κορυδαλλού ενημερώνονται για τον σχολικό εκφοβισμό και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους

Οι μαθητές του Κορυδαλλού ενημερώνονται για τον σχολικό εκφοβισμό και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους

mathites1Με στόχο να δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που απασχολούν μαθητές και γονείς και εκπαιδευτικούς, το επιστημονικό προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, θα πραγματοποιήσει, τον Μάρτιο, σειρά ομιλιών στα σχολεία της πόλης.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα εμπλουτίζεται με βάση τα αιτήματα των σχολείων.

Οι ομιλίες που έχουν προγραμματισθεί είναι:

2ο Γυμνάσιο 2 Μαρτίου, 17:30 «Επιπτώσεις Διαδικτύου στην ψυχική υγεία των εφήβων», ομιλητής Γιώργος Παππάς, ψυχολόγος.

7ο Γυμνάσιο 6 Μαρτίου, συμμετοχή στην Ημερίδα «Δράσεις την ημέρα κατά της Σχολικής Βίας», ομιλητής Άγγελος Σπυρόπουλος, ψυχολόγος.

17ο Νηπιαγωγείο 9 Μαρτίου, ώρα 16:30 «Διατροφή και υγεία», ομιλήτρια Παναγιώτα Χαροπούλου, διατροφολόγος.

10ο Δημοτικό Σχολείο 17 Μαρτίου, ώρα 10:00 « Η συμπεριφορά μεταξύ των συμμαθητών και η διαχείριση των συναισθημάτων», ομιλητής Άγγελος Σπυρόπουλος, ψυχολόγος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.