Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Οι μαθητές του Χαλανδρίου παίρνουν μέρος στους αγώνες στίβου και μαθαίνουν την αξία του ευ αγωνίζεσθαι (24/5)

Οι μαθητές του Χαλανδρίου παίρνουν μέρος στους αγώνες στίβου και μαθαίνουν την αξία του ευ αγωνίζεσθαι (24/5)

Kids running 5kΟ Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 17.00 για δέκατη χρονιά αγώνες στίβου για τους μαθητές-τριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, με την ονομασία «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2015».

Σκοπός είναι η καλλιέργεια των Αθλητικών Αξιών και του Ολυμπιακού Ιδεώδους. Δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε Αθλητικούς Αγώνες Στίβου αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να διδαχθούν τον αθλητισμό, να έλθουν σε επαφή μεταξύ τους, να γνωριστούν και να αναπτυχθεί ανάμεσα τους η ιδέα του «Εύ Αγωνίζεσθαι» ώστε μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, την φιλία και τη συνεργασία να νιώσουν τη γοητεία και την ομορφιά του Αθλητισμού.

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε επίσης:

Quiz: Μήπως πιέζετε υπερβολικά το παιδί στις αθλητικές του δραστηριότητες;

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των γονέων στις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών;

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν!

Ο αθλητισμός δεν τονώνει μόνο το σώμα των παιδιών αλλά και την αυτοπεποίθησή τους


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.