Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Οι μαθητές υπόσχονται ένα πράσινο μέλλον στην 1η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων Δ. Παύλου Μελά (7/5)

Οι μαθητές υπόσχονται ένα πράσινο μέλλον στην 1η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων Δ. Παύλου Μελά (7/5)

600Με σύνθημα «αναδεικνύουμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε, ενεργούμε, συμμετέχοντας για ένα καλύτερο περιβάλλον στο Δήμο μας» ξεκινάει η 1η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων στο Δήμο Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 13:00 στον κλειστό χώρο εκδηλώσεων του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου και θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παύλου Μελά, οι οποίες θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με παράλληλες παρουσιάσεις και δράσεις.

Στόχος της εκδήλωσης δεν είναι άλλος από τη δραστηριοποίηση των μικρών παιδιών γύρω από θέματα προστασίας περιβάλλοντος, ώστε να γίνουν στο μέλλον ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Πολιτισμού, της Αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης & Πρασίνου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ελ. Κορδελιού & Βερτίσκου.

Βασική προοπτική και σκοπός των διοργανωτών είναι να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο πεδίο συλλογικών περιβαλλοντικών δράσεων στη Δυτική Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.