Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Οι μεγάλες πολιτικές δολοφονίες στη Θεσσαλονίκη του 20ού αιώνα" στον Ιανό (21/1)

"Οι μεγάλες πολιτικές δολοφονίες στη Θεσσαλονίκη του 20ού αιώνα" στον Ιανό (21/1)

KOUZINOPOULOS 11111_smallΟι εκδόσεις Iανός θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Οι μεγάλες πολιτικές δολοφονίες στη Θεσσαλονίκη του 20ού αιώνα» του Σπύρου Κουζινόπουλου, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στον Ιανό(Αριστοτέλους 7).

Θα μιλήσουν οι : Γιάννης Μυλόπουλος Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μόσχος Βοϊτσίδης πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας‑Θράκης και Βασίλης Γούναρης ιστορικός‑καθηγητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρεμβαίνουν σύντομα οι: Καίτη Τσαρουχά, κόρη του δολοφονημένου από τη χούντα βουλευτή της Αριστεράς Γιώργη Τσαρουχά, Στέλιος Παπαθεμελής τ.υπουργός‑συνήγορος του Γρ.Στακτόπουλου στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας Πολκ και ο δικηγόρος Κώστας Χορομίδης που υπήρξε συνήγορος πολιτικής αγωγής στις πολιτικές δολοφονίες Λαμπράκη, Χαλκίδη και Τσαρουχά.

Η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίστηκε στη διάρκεια του 20ού αιώνα, ως η πόλη των πολιτικών δολοφονιών, καθώς σε σκοτεινές περιόδους της νεότερης ιστορίας της, οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν μεγάλα οργανωμένα πολιτικά εγκλήματα, τα περισσότερα των οποίων ελάχιστα εξιχνιάστηκαν και οι ηθικοί τους αυτουργοί δε βρέθηκαν ποτέ.

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.