Οι μικρές μας μπαλαρίνες κάνουν τα πρώτα χορευτικά τους βήματα στη «Μουσική Δημιουργία»

Κάθε μητέρα με κοριτσάκι ονειρεύεται να δει τη μικρή της να κάνει τα πρώτα της χορευτικά βήματα μέσα στη ροζ, φουντωτή τουτού της! Γι αυτό, πολλοί είναι οι γονείς που ξεκινούν από πολύ νωρίς την αναζήτηση μιας σχολής χορού, ώστε να μυήσουν τις μικρές πριγκιπισσούλες τους στο μαγευτικό χώρο της κίνησης, αλλά και να τις απασχολήσουν με μια δραστηριότητα δημιουργική και ωφέλιμη για το πνεύμα και το σώμα τους.

Υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων χορογράφων και σε ένα προσεγμένο και ασφαλές περιβάλλον, η Σχολή Χορού «Μουσική Δημιουργία», υποδέχεται τα μικρά παιδάκια προσχολικής ηλικίας (από 2,5 ετών). Ο δημιουργικός χορός είναι μια δραστηριότητα που συνδυάζει πολλά είδη μουσικής με την κίνηση και το ρυθμό. Στόχος μας είναι, μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά να αναπτύξουν τις οπτικοκινητικές δεξιότητες, να εκφραστούν χρησιμοποιώντας το σώμα τους, να μάθουν να χαλαρώνουν και να εστιάζουν την προσοχή τους. Ο δημιουργικός χορός ειναι ο καλύτερος τρόπος εκτόνωσης, αλληλεπίδρασης, και ποιοτικής ψυχαγωγίας στον ελεύθερο χρόνο των μικρών μας.

11218758_860017990757253_850065116530039829_nΣτη «Μουσική Δημιουργία» διδάσκουν χορευτές και χορογράφοι με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι ετοιμάζουν τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στις ετήσιες παραστάσεις της σχολής που λαμβάνουν χώρα σε θέατρα των Αθηνών. Κι επειδή ο χορός δεν είναι μόνο για τα παιδιά, υπάρχουν αίθουσες αναμονής και παιδότοπος για την ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των μικρών, όσο οι γονείς απασχολούνται στα μαθήματα επιλογής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.9022111 & 2107519131

Σχολή χορού «Μουσική Δημιουργία»
Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 16 (Κτίριο Α)
Αιθαλίδου 11 (Κτίριο Β)
Νέος Κόσμος (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)
www.mousiki-dimiourgia.gr/dance/