Αρχική Σχολή Γονέων Οι μικροί αναγνώστες του Infokids.gr απαθανατίζουν πόσο αγαπούν τη μαμά τους - Δείτε τις φωτογραφίες!

Οι μικροί αναγνώστες του Infokids.gr απαθανατίζουν πόσο αγαπούν τη μαμά τους - Δείτε τις φωτογραφίες!

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στην κλήρωση για υπέροχα δώρα για τη μαμά και το παιδί. Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους σύντομα! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Οι συμμετοχές σας για τον διαγωνισμό που διοργανώνει το Infokids.gr σε συνεργασία με το iFocus.gr «Δείξε μας πόσο αγαπάς την μαμά σου με μια φωτογραφία» δεν σταματούν να έρχονται...

Μικροί φωτογράφοι απεικονίζουν με τις κάμερες ή τα κινητά που τους δίνουν οι γονείς τους τι σημαίνει για αυτά μητρική αγάπη, μας αποστέλλουν τις φωτογραφίες τους και συμμετέχουν στον διαγωνισμό για να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής από εσάς (το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς με τις νέες συμμετοχές)

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός λήγει στις 8 Μαΐου και τις φωτογραφίες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν τραβήξει τα παιδιά. Τις νικητήριες φωτογραφίες θα επιλέξει η αγαπημένη φωτογράφος Ρούλα Ρέβη!

Οι φωτογραφίες των παιδιών σας:

Δημήτρης, 6 ετών

Παναγιώτης, 11 ετών

Θοδωρής, 10 ετών

Νικόλας, 9 ετών

Ελίνα, 9 ετών

Φαίδρα, 8 ετών

Αγάπη, 9 ετών

Δημήτρης, 13 ετών

Σαράντης, 4,5 ετών

Αγάπη, 6 ετών

Δανάη, 10 ετών

Βασίλης, 13 ετών

Ρενάτα, 17 ετών

Σπύρος, 4,5 ετών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.