Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Οι “Μικροί και Ανεξάρτητοι” έρχονται τα πρωινά στο My Playce

Οι “Μικροί και Ανεξάρτητοι” έρχονται τα πρωινά στο My Playce

preschool-homeworkΑπό το Σεπτέμβριο στο My Playce @ Ψυχικό θα λειτουργήσουν οι “Μικροί και Ανεξάρτητοι”, ένα ολοκληρωμένο πρωινό πρόγραμμα από τις 10:00 έως τις 13:00 για παιδιά από 2 έως 4 ετών. Οι Μικροί και Ανεξάρτητοι είναι ένα πρόγραμμα που μέσα από δομημένες δραστηριότητες βοηθάει τα παιδιά να ανεξαρτητοποιηθούν από τους γονείς τους και να μάθουν να λειτουργούν μόνα τους μέσα στην ομάδα. Εκπαιδευτικό υλικό και ομαδικές δραστηριότητες όπως το τραγούδι, η μαγειρική, οι κατασκευές, το θεατρικό παιχνίδι, τα παιχνίδια και τα παραμύθια βοηθάνε τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη των οπτικοκινητικών, γλωσσικών, κοινωνικών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών καθώς και η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της ανεξαρτησίας και της αυτοεκτίμησης.

Για πληροφορίες σχετικά με τον κανονισμό και το κόστος συμμετοχής, επισκεφθείτε το http://myplayce.gr/morningpsgr
Οι εγγραφές είναι τριμηνιαίες και ξεκινούν άμεσα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο My Playce @ Ψυχικό στο τηλ. 210 6727630.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα 3, 4, ή 5 φορές την εβδομάδα.

ABC clip artΓνωρίστε το Μοντεσσοριανό πρόγραμμα στο My Playce @ Ερυθραία

Την ίδια περίοδο, το My Playce @ Ερυθραία θα φιλοξενήσει το M.I.C., ένα Μοντεσσοριανό πρωινό πρόγραμμα για παιδιά 14 μηνών έως 3 ετών, το οποίο θα διεξάγεται παράλληλα στην Ελληνική & Αγγλική γλώσσα κάθε πρωί από τις 9:30 έως τις 12:30. Το πρωινό αυτό πρόγραμμα, αποτελεί ένα μεταβατικό περιβάλλον μεταξύ σπιτιού και παιδικού σταθμού. Διατηρώντας την συναισθηματική ασφάλεια της οικογένειας θα προσφέρει ένα πρώτο άνοιγμα προς την ανεξαρτησία και την ανακάλυψη του ευρύτερου κόσμου. Έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τη φυσική επιθυμία του παιδιού για μάθηση, αναπτύσσοντας στο μέγιστο το δυναμικό του.

Ακολουθώντας τη Μοντεσσοριανή προσέγγιση η οποία βασίζεται στην αυτοεκπαίδευση και χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό ειδικά κατασκευασμένο στα μέτρα του παιδιού, τα παιδιά κατακτούν δεξιότητες με φυσικό τρόπο. Παράλληλα διατηρούν τον ενθουσιασμό για μάθηση και αναπτύσσουν αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία ενώ μαθαίνουν να λειτουργούν ως ενεργά και ευτυχισμένα μέλη μιας ομάδας. Ομαδικές δραστηριότητες όπως το φαγητό, το τραγούδι, τα παιχνίδια και το διάβασμα βιβλίων παρέχουν στα παιδιά την εμπειρία του να ανήκουν σε μια κοινότητα. Στόχος μας είναι τα παιδιά να αναπτύξουν την αδρή και λεπτή κίνηση και τον προφορικό λόγο σε όλες τις μορφές του. Παράλληλα η κοινωνικοποίηση και η ανεξαρτητοποίηση εξελίσσονται καθημερινά. Το πρόγραμμα είναι οργανωμένο με γνώμονα τον σεβασμό στο παιδί και σκοπός του είναι τα παιδιά να παραμένουν μόνα τους στο χώρο.

Οι εγγραφές είναι τριμηνιαίες και ξεκινούν άμεσα.
Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων και για να γνωρίσετε τις δασκάλες από κοντά επικοινωνήστε μαζί μας στο My Playce @ Ερυθραία στο τηλ. 210 8076110.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα 3, 4, ή 5 φορές την εβδομάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.