«Οι μύθοι του Αισώπου» ζωντανεύουν μέσα από χαρούμενες ιστορίες στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (7/2)

144462Tο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 10:30, τα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών θα διαβάσουν το βιβλίο «Οι μύθοι του Αισώπου» και θα παίξουν με δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτό παρέα με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο.

Με οδηγό την πλούσια εικονογράφηση (Σβετλίν Βασίλεβ) και την πρωτότυπη μουσική (Ανδρέας Κατσιγιάννης) του βιβλίου τα παιδιά ταξιδεύουν στους μύθους του αγαπημένου τους παραμυθά, μεταμορφώνονται στους ήρωες των διδακτικών του ιστοριών και τις ζωντανεύουν μέσα από θεατρικές τεχνικές. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δραματοποιήσουν τους μύθους «Ο Βοριάς και ο Ήλιος», «Η αλεπού και τα σταφύλια», «Ο γεωργός και τα παιδιά του», «Το τζιτζίκι και το μυρμήγκι». Γνωστοί και άγνωστοι μύθοι του Αισώπου, που διασκεδάζουν και διδάσκουν τα παιδιά, ζωντανεύουν μέσα από μοναδικά έργα ζωγραφικής. Ζώα και άνθρωποι μπλέκονται ιδανικά στις ιστορίες του μεγαλύτερου παραμυθά των αιώνων, μεταφέροντας πολύτιμα μηνύματα, αξίες ζωής. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD που περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη σε στίχους Κωνσταντίνας Καραφέργια.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr (ον/μο και ηλικία του παιδιού, ον/μο κηδεμόνα, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail – Θέμα: Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο «Οι μύθοι του Αισώπου»).

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085