Αρχική InfoTeens Νέα Οι νέοι μουσικοί δίνουν ραντεβού στο 1ο West Young Rock Festival "Peristeri 2014"

Οι νέοι μουσικοί δίνουν ραντεβού στο 1ο West Young Rock Festival "Peristeri 2014"

rsnomill096Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει το 1ο West Young Rock Festival για να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και νεανικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό.

Η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών. Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από το Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα)

Οι όροι συμμετοχής στο φεστιβάλ δίδονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου http://www.peristeri.gr. Η αίτηση συμμετοχής μουσικού συγκροτήματος ή μουσικού στο φεστιβάλ υποβάλλεται μέχρι την 5η Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος ή του μουσικού στο φεστιβάλ, ανακοινώνονται από την Καλλιτεχνική Επιτροπή και θα δημοσιοποιηθούν στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου έως την 15η Ιουλίου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού Τ.Κ 12131).

Πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ δίδονται καθημερινά από τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου 9:00 έως 21:00 στα τηλέφωνα 210-5783260, 210-5783261.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.