Αρχική InfoSchool Δημοτικό Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1986 αναβιώνουν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1986 αναβιώνουν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

48255-532-1(1)-960 πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας αναβιώνουν σε μια μεγαλειώδη παράσταση υψηλών προδιαγραφών την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο σε παραγωγή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία όπου θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η παράσταση αποσκοπεί στη μύηση και εξοικίωση των μαθητών με τις αξίες του Ολυμπιακού Πνεύματος καθώς και την εμπειρία να νωρίσουν από κοντά το μοναδικό και μυθικό για πολλούς στάδιο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το άθλημα της σκοποβολής, το παλαιότερο στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων μαζί με τον στίβο παρουσιάζει ο πρωταθλητής της σκοποβολής Νίκος Μιχαλόπουλος, ο πρώτος αθλητής, εκπαιδευτικός και βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων με το Ευρωπαϊκό βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, που πραγματοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια για πρώτη φορά τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια που αξίζει να την παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές. Ελπίζουμε ο θεσμός να συνεχιστεί και να διευρύνει τις δραστηριότητές του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.