Αρχική InfoTV Οι «Παιχνιδοσυνταγές» στο Infokids.gr για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι (video)

Οι «Παιχνιδοσυνταγές» στο Infokids.gr για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι (video)

Οι γονείς αναζητούν πάντα ευφάνταστους και ιδιαίτερους τρόπους για να γιορτάσουν τις ξεχωριστές στιγμές των παιδιών τους και – συχνά – στη δίνη αυτής της αναζήτησης… πελαγώνουν.

Στα παιδικά πάρτι, όμως, πρέπει μικροί και μεγάλοι να είμαστε χαρούμενοι, να διασκεδάζουμε και να μαθαίνουμε… παίζοντας. Οι «Παιχνιδοσυνταγές» της παιδαγωγού Κλεοπάτρας Κολιού καταφέρνουν ακριβώς αυτό: να συνδυάσουν, δηλαδή, σε ένα παιδικό πάρτι διασκέδαση και γνώση.

Τα παιδικά θεματικά πάρτι των Παιχνιδοσυνταγών προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες γνώσης στα παιδιά και πολλή διασκέδαση. Το Infokids.gr μίλησε με την εμπνεύστρια των Παιχνιδοσυνταγών, παιδαγωγό, κα. Κλεοπάτρα Κολλιού, και σας παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια αυτήν την εναλλακτική πρόταση στις παιδικές εκδηλώσεις...

Δείτε το video

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Στρέμπα

Κάμερα - μοντάζ: Μανώλης Πατεράκης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.