Αρχική InfoMommy Νέα Οι παππούδες και ο θείος της 4χρονης Άννυ ξεσπούν: «Η μικρούλα μου είπε "παππού έλα να με πάρεις σε παρακαλώ"»

Οι παππούδες και ο θείος της 4χρονης Άννυ ξεσπούν: «Η μικρούλα μου είπε "παππού έλα να με πάρεις σε παρακαλώ"»

Resizer​Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μία» μίλησαν αποκλειστικά οι γονείς και ο αδερφός της μητέρας της 4χρονης Άννυ. Όπως αποκάλυψαν οι παππούδες της μικρής, φρόντιζαν την μικρή από όταν γεννήθηκε μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο. «Tο παιδί από τότε που γεννήθηκε το είχαμε εμείς και ήρθε η κόρη μας στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και το πήρε. Ήταν το μοναδικό μας εγγόνι.» σημειώνουν προσθέτοντας ότι ο πατέρας της Άννυς επέμενε να έρθει η μικρή στην Αθήνα, γιατί όπως υποστήριζε ήθελε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του.

«Τα παιδί ήθελε να φύγει με την μαμά του στην Ελλάδα. Μου είπε “γεια σου παππού. Εγώ φεύγω. Πάω στην Ελλάδα. Εγώ έκλαιγα ενώ το παιδί όχι. Μην κλαις παππού μου”» λέει ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνας, μητέρας της 4χρονης.

Στη συνέχεια ο αδερφός της μάνας της Άννυ αναφέρει πως ο καθ’ όμολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος «πήγε στη Βουλγαρία στις 23 Απριλίου με τη σύζυγό του. Με είχε πάρει τηλέφωνο ότι θα φέρει κάποια χρήματα. Ήρθε άφησε τα χρήματα και έφυγε. Έκατσε μόνο πέντε λεπτά. Έτρεμε, ήταν αγχωμένος και πολύ στεναχωρημένος. Δεν μιλήσαμε καθόλου

ImageHandler

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού, οι γονείς αναφέρουν ότι «Πότε ήταν καλά, πότε τσακωνόντουσαν. Μάλωναν στα ελληνικά και εμείς δεν τους καταλαβαίναμε.»

«Πριν από ενάμισι μήνα ήμουν στην δουλειά και μου τηλεφώνησε η κόρη μου. Μου μίλησε και στη συνέχεια μου έδωσε να ακούσω την μικρή. Τότε άκουσα την μικρή να λέει “Παππού, παππού σε παρακαλώ έλα να με πάρεις. Αχ γιατί δεν ήρθα τότε Ελλάδα να την πάρω. Από τότε δεν έχω ακούσει το παιδάκι. Φαίνεται πως προαισθανόταν ότι κάτι θα συνέβαινε.» λέει με λυγμούς ο πατέρας της Δημητρίνας.

Στην συνέχεια η μαμά της 25χρονης αναφέρει «Αυτός χτυπούσε πολύ την Δημητρίνα και την Άννυ και για αυτό ήθελε να πάμε να την πάρουμε. Αυτός σήκωνε πάντα τα τηλέφωνα. “Καλά είναι αυτές, με την μάνα μου,” έλεγε, όταν ρωτούσαμε που είναι η κόρη μας και η εγγονή μας». Προσθέτει πως «Η άλλη γιαγιά (εννοεί τη μητέρα του δράστη), δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο την μικρή στα γενέθλιά της που είναι 1η Σεπτέμβρη. Ούτε μια καραμέλα δεν της έδωσε.»

pateras-anni4

«Ο δράστης είχε μια σχέση εξάρτησης με την Δημητρίνα. Ήθελε να τον χωρίσει όσο ήταν στη Βουλγαρία. Είχαν συνέχεια προβλήματα και τσακώνονταν. Ήθελε να τον αφήσει και εκείνος απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Επίσης έσβηνε τσιγάρα πάνω του για να την κρατήσει. Μάλιστα μια φορά επιχείρησε να πέσει από το τέταρτο όροφο και τον σταματήσαμε εμείς» αποκαλύπτει ο αδερφός της Δημητρίνα ενώ οι γονείς της σημειώνουν καταλήγοντας « .»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.