Αρχική Προτάσεις Αγοράς Οι πελάτες του Μουστάκα «δωροτύλιξαν αγάπη» για τα παιδιά που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Οι πελάτες του Μουστάκα «δωροτύλιξαν αγάπη» για τα παιδιά που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Πάνω από 300 παιδιά, μεταξύ ενός και 18 ετών, που μεγαλώνουν με τη φροντίδα της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Ηλιαχτίδας», και της «Λάμψης» είχαν έναν παραπάνω λόγο να χαμογελάσουν φέτος τα Χριστούγεννα αφού χάρη στην πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης των καταστημάτων παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, παρέλαβαν Χριστουγεννιάτικα δώρα-έκπληξη, τυλιγμένα με αγάπη και χαρά από τους ίδιους τους πελάτες των καταστημάτων!

Η διαδικασία «δωροτυλίγματος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη.

Σ’ αυτήν συμμετείχαν με συγκινητική προθυμία μικροί και μεγάλοι φίλοι, καθώς και εργαζόμενοι των καταστημάτων που, μέσα σ’ ένα πολύβουο γιορτινό κλίμα, ετοίμασαν εκατοντάδες πολύχρωμα, υπέροχα πακέτα, γεμάτα δώρα από τον ΜΟΥΣΤΑΚΑ, για να δουν τη χαρά να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των παιδιών που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.