Αρχική InfoMommy Νέα Οι πέντε περιπτώσεις που «σκανάρουν» οι αστυνομικοί για την υπόθεση του αγνοούμενου Μπεν

Οι πέντε περιπτώσεις που «σκανάρουν» οι αστυνομικοί για την υπόθεση του αγνοούμενου Μπεν

KERRYΣύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», υπάρχουν πέντε περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν οι Βρετανοί αστυνομικοί με την ΕΛ.ΑΣ. και εντοπίζονται σε Ημαθία (δύο περιπτώσεις), Λάρισα, Μαρμαρίδα της Τουρκίας και Θεσσαλονίκη. Ήδη η Αστυνομία εξέτασε μία περίπτωση στη Λάρισα, αλλά δεν άργησε να αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε καμία σχέση με τον εξαφανισμένο Μπεν από τη Βρετανία. Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις για το πού θα εστιαστούν οι έρευνες θα ληφθούν από τους αστυνομικούς αφού πρώτα ξεκαθαριστεί κάθε πληροφορία που έχουν στα χέρια τους.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του Μπεν ανακοίνωσαν πως υπάρχει και αμοιβή δέκα χιλιάδων αγγλικών λιρών σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη μαρτυρία που θα οδηγήσει στον αγνοούμενο νέο, που σήμερα θα είναι 26 χρόνων.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει ακόμη και διατηρώντας την ανωνυμία του με την ομάδα έρευνας του Μπεν Νίνταμ στο +441142963022, ενώ μπορεί να στείλει και email στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.