Αρχική InfoTeens Νέα Οι περιπέτειες του "Ηρακλή" σε τρισδιάστατη εκδοχή για τους λάτρεις της περιπέτειας (από 24/7)

Οι περιπέτειες του "Ηρακλή" σε τρισδιάστατη εκδοχή για τους λάτρεις της περιπέτειας (από 24/7)

HERCULES-3D-2Όλοι γνωρίζουν το μύθο του Ηρακλή και τους δώδεκα άθλους του. Η ιστορία ξεκινά μετά τους άθλους, πέρα από το μύθο. Aν σας αρέσουν οι περιπέτειες με κεντρικό τους θέμα τη μυθολογία τότε δεν πρέπει να παραλείψτε να δείτε την νέα ταινία "Ηρακλής, Θρακικοί Πόλεμοι" σε τρισδιάστατη εκδοχή σε κάποιο θερινό σινεμά της πόλης. Μια επική περιπέτεια με χορταστικές σκηνές μάχης γεμάτες αίμα, προδοσία, και συγκινητικές θυσίες, που μας αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το θρύλο του γιου του Δία, τον Ηρακλή που πραγματοποίησε τους Δώδεκα Άθλους.

HERCULES-3D-4Η υπόθεση της ταινίας:

Ανθρωπος και μύθος ταυτόχρονα, ο Ηρακλής θα ηγηθεί μιας ομάδας μισθοφόρων προκειμένου να βοηθήσει να τερματιστεί ένας αιματηρός εμφύλιος στην πόλη της Θράκης και να επιστρέψει ο νόμιμος βασιλιάς στο θρόνο του. Μια βασανισμένη εκ γενετής ψυχή, ο Ηρακλής έχει τη δύναμη του Θεού, αλλά συναισθάνεται τον πόνο του ανθρώπου. Κακοί πέραν κάθε φαντασίας θα δοκιμάσουν την μυθική δύναμη του ήρωα. Ο Ηρακλής και οι άξιοι σύντροφοί του στα όπλα (Αταλάντη, Αμφιάραος, Αυτόλυκος, Ιόλαος, Τυδέας), προσλαμβάνονται από το βασιλιά της Θράκης, Κόρτυς, και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσουν το στρατό τους και να τον μετατρέψουν σε πολεμική μηχανή, ενάντια στο Ρήσο που επιβουλεύεται το θρόνο. Είναι αυτή είναι η πραγματικότητα, όμως, ή μήπως οι ήρωές μας έπεσαν θύματα σκευωρίας;

HERCULES-9

Σκηνοθεσία: Brett Ratner
Σενάριο: Ryan Condal, Steve Moore, Evan Spiliotopoulos
Πρωταγωνιστούν: Dwayne Johnson, Ian McShane, John Hurt, Joseph Fiennes, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson
Παραγωγή: 2014
Διάρκεια: 98'
Έξοδος: UIP


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.