Αρχική InfoTeens Νέα Οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ ζωντανεύουν ξανά στο νέο βιβλίο της J.K. Rowling

Οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ ζωντανεύουν ξανά στο νέο βιβλίο της J.K. Rowling

Οι φανατικοί αναγνώστες του Χάρι Πότερ μπορούν να αναπηδήσουν από χαρά, αφού μετά το έβδομο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», θα έχουν ξανά την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια τους ένα βιβλίο με τις περιπέτειες του αγαπημένου μάγου.

Η Pottermote, η ιστοσελίδα των φανατικών θαυμαστών του Χάρι Πότερ, ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη διαδικτυακή διάθεση του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί», το οποίο αποτελεί ένα δίπρακτο θεατρικό έργο που πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016 και μία ημέρα αργότερα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία.

Δεκαεννιά χρόνια μετά, ο Χάρι Πότερ εμφανίζεται ως σύζυγος, πατέρας τριών παιδιών και υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν που αρνείται να μείνει πίσω. Ο νεότερος γιος του αγωνίζεται με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Και καθώς το παρελθόν και το παρόν συνδέονται δυσοίωνα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα μάθουν τη δυσάρεστη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

Η απόφαση για τη δημοσίευση του θεατρικού έργου ελήφθη ύστερα από χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν οι αναγνώστες του Χάρι Πότερ, οι οποίοι λαχταρούσαν να έχουν ακόμα ένα βιβλίο του μάγου του Χόγκαρτς στη συλλογή τους. Ωστόσο, η δημιουργός των βιβλίων J.K. Rowling θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι πρόκειται στην ουσία για το σενάριο το θεατρικού έργου που αναμένεται να ανέβει στο σανίδι και δεν θα ανήκει στη σειρά των 7 βιβλίων που μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει.

facebook


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.