Αρχική InfoMommy Υγεία Οι "Περιπέτειες Υγείας" δίνουν ραντεβού κάθε Δευτέρα στο Action24

Οι "Περιπέτειες Υγείας" δίνουν ραντεβού κάθε Δευτέρα στο Action24

action24Η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί κάποιος να ζήσει είναι μια "περιπέτεια υγείας". Στο κανάλι Action24 οι "περιπέτειες υγείας" γίνονται μαθήματα ζωής.

Η εκπομπή θα φιλοξενεί κάθε Δευτέρα στις 14.00 το μεσημέρι έναν «πρωταγωνιστή», ο οποίος θα διηγείται την προσωπική του...περιπέτεια υγείας στη Βάννα Κεκάτου. Η εξομολόγηση της περιπέτειας υγείας θα δίνει πάντα μέσα στο στούντιο την αφορμή για συζήτηση με ειδικό γιατρό, ο οποίος θα γενικεύει την «ιδιαίτερη» ιστορία, με αναφορές που θα είναι χρήσιμες στους πολλούς.

Στην εκπομπή -πέρα από το κυρίως θέμα- θα υπάρχουν και ένθετα από την επικαιρότητα, ιατρο-κοινωνικά και επιστημονικά νέα, ενδιαφέροντα βίντεο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.