Αρχική InfoMommy Νέα Οι Pharmaκλήδες τραγουδούν για καλό σκοπό

Οι Pharmaκλήδες τραγουδούν για καλό σκοπό

pharmaklides_new
Πώς; Δεν έχετε ξανακούσει το όνομα αυτού του συγκροτήματος; Αναρωτιέστε αν είναι καινούργιοι καλλιτέχνες. Λοιπόν, πολύ καινούργιο συγκρότημα δεν είναι, αλλά ούτε και συγκρότημα με τη στενή επαγγελματική έννοια.

Πρόκειται για το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα της φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen, τους Pharmaκλήδες, που δουλεύοντας σε χώρο που ασχολείται με το φάρμακο, είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε ανθρώπους με ασθένειες. Έτσι, αποφάσισαν να τραγουδήσουν στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Φλόγας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες).

Την Παρασκευή 31 Μαϊου 2013 και ώρα 21.30 στους Αμπελώνες Μάρκου (1ο χλμ Παιανίας – Μαρκόπουλου, Παιανία Αττικής), οι Pharmaκλήδες περιμένουν όσους θέλουν να περάσουν μια όμορφη βραδιά, προσφέροντας συγχρόνως στους συνανθρώπους τους.
Η είσοδος είναι με πρόσκληση, αξίας 15 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται μεζέδες και κρασί ή μπύρα.

Τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του έργου που υλοποιεί η «Φλόγα».

Για περισσότερες πληροφορίες:

 Φλόγα (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)

Αιγίου 6-8
115-27 Γουδί
Τηλ : 2107485000
Φαξ : 2107772421
floga@floga.org.gr
info@floga.org.gr

Για τους Pharmaκλήδες:

Το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα Pharmaκλήδες, δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen, πάντα με την συνεχή στήριξη από την διοίκηση της εταιρείας.

Πήρε «σάρκα και οστά» το 2007 και αποτελείται από εργαζόμενους στην εταιρεία, οι οποίοι μέσα από το ταλέντο τους,  την αγάπη τους για την μουσική και την πρόθεσή τους για ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία «ενός κόσμου που θα θέλαμε να ζουν τα παιδιά μας», στηρίζουν πάντα εθελοντικά το έργο Συλλόγων και Οργανώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κοινωνική προσφορά.

Το μουσικό συγκρότημα Pharmaκλήδες, απαρτίζεται από τους:

-                      Σπύρο Κουτσούρη (φωνητικά)

-                      Ευάγγελο Καραβά (μπάσο, φωνητικά)

-                      Κωνσταντίνο Κοτζιά (μπουζούκι, φωνητικά)

-                      Γιάννη Καραβά (μπουζούκι, φωνητικά)

-                      Γιώργο Μουμούρη (κιθάρα)

-                      Βασίλη Τσαπατώρη (πλήκτρα)

-                      Λουίζα Κωνσταντή (φωνητικά)

-                      Άννα Μουτάφογλου (κρουστά, φωνητικά)

-                      Δημήτρη Χατήρα (ντραμς)

-                      Λίνα Γιούργα (φωνητικά)

Οι Pharmaκλήδες στα έξι χρόνια «δράσης» τους, έχουν επανειλημμένα στηρίξει με την παρουσία τους το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Φλόγα, Αθλητικών Συλλόγων, Τοπικών Φορέων (ΚΑΠΗ, σχολεία, εκπολιτιστικοί σύλλογοι) κτλ., ενώ συχνά γνωστοί μουσικοί και καλλιτέχνες (φίλοι των Pharmaκλήδων) συμμετέχουν και ενισχύουν αυτές τις προσπάθειες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.