Αρχική Απόκριες Οι πιο διασκεδαστικές Απόκριες μάς περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Οι πιο διασκεδαστικές Απόκριες μάς περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

MCARTHURGLEN ΑΠΟΚΡΙΕΣΤο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται φέτος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις Απόκριες! Με δραστηριότητες που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους, το εκπτωτικό χωριό έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια με την απόλυτη αποκριάτικη διάθεση! Ένα μοναδικό αποκριάτικο εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου ως και τις 16 Μαρτίου! H πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέα θα περιμένει επισκέπτες όλων των ηλικιών για να φτιάξουν μαζί αποκριάτικες μάσκες και καπέλα και να διασκεδάσουν με τον πιο ξέφρενο τρόπο! Επίσης, στολιστείτε με αποκριάτικα αξεσουάρ, χαμογελάστε, φωτογραφηθείτε και κρατήστε για πάντα αυτή τη μαγική στιγμή σαν αναμνηστικό. Διασκεδάστε απολαμβάνοντας τις φετινές Απόκριες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Ωράριο λειτουργίας Αποκριάτικου Εργαστηρίου: Κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου, από τις 12.00-19.00, στον πρώτο όροφο του κέντρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter