Αρχική InfoSchool Λύκειο Οι πρεσβευτές Γερμανίας και Αυστρίας σε ανοικτή συζήτηση με μαθητές του Ελληνοαμερικάνικου Κολλεγίου (27/3)

Οι πρεσβευτές Γερμανίας και Αυστρίας σε ανοικτή συζήτηση με μαθητές του Ελληνοαμερικάνικου Κολλεγίου (27/3)

Invitation - PIERCE - REPOWER - AmbassadorsΜια σπουδαία ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρεσβευτές της Γερμανίας και της Αυστρίας στην Ελλάδα – και μάλιστα εν μέσω δραματικών εξελίξεων στην Κύπρο και την Ευρωζώνη - θα έχουν οι μαθητές του Λυκείου PIERCE - The American College of Greece την Τετάρτη, 27 Μαρτίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τίτλο “Friends of Greece and Tomorrow’s Leaders Discuss How to Move Forward With a Renewed Mindset”. Η εκδήλωση, που θα γίνει στο Θέατρο του PIERCE 5-7 μμ, διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεθνή Εσκστρατεία Δημόσιας Διπλωματίας Repower Greece. Το πάνελ των προσκεκλημμένων θα συμπληρώσει ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Σοφία Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Θέατρο PIERCE
The American College of Greece –
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.