Αρχική Νέα Οι πρώτες κούκλες που προωθούν τη διαφορετικότητα είναι γεγονός!

Οι πρώτες κούκλες που προωθούν τη διαφορετικότητα είναι γεγονός!

7300af1144d8Η βρετανική εταιρεία παιχνιδιών Makies, η οποία σχεδιάζει κούκλες που μοιάζουν με τα μικρά κορίτσια για τα οποία προορίζονται, αποφάσισε να δημιουργήσει νέα αξεσουάρ (ακουστικά βαρηκοΐας, μπαστούνι) που απευθύνονται σε όσους πελάτες θα ήθελαν να αποκτήσουν μια κούκλα με αναπηρίες.

Η εταιρεία που είναι η πρώτη στον κόσμο που σχεδιάζει κούκλες με τη βοήθεια 3D εκτυπωτή, προχώρησε σε αυτή την καινοτομία όταν πληροφορήθηκε για την εκστρατεία #ToyLikeMe στο Facebook που ξεκίνησε από δύο κωφές μητέρες, οι οποίες θέλησαν να αλλάξουν τα στερεότυπα γύρω από τα παιχνίδια των μικρών παιδιών.

enhanced-4694-1431727160-5Οι γυναίκες πίσω από την εκστρατεία #ToyLikeMe ευελπιστούν και εργάζονται σκληρά για να παρακινήσουν κι άλλες εταιρείες παιχνιδιών να συμβάλλουν στην προσπάθεια για τη δημιουργία παιχνιδιών που θα απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες.

602433f335bf

enhanced-13098-1431726990-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.