Αρχική Προτάσεις Αγοράς Οι σταρ γίνονται πωλητές για μια ημέρα υπέρ των παιδιών!

Οι σταρ γίνονται πωλητές για μια ημέρα υπέρ των παιδιών!

Kiels

Με αφορμή, τόσο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Hondos Center Kifisia (Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά), όσο και της γιορτής του Πάσχα και της διάθεσης που δημιουργείται σε όλους μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, το 100% του ποσού από την αγορά κάθε προϊόντος Kiehl’s την ημέρα των εγκαινίων, Τρίτη 23 Απριλίου, στο Hondos Center Κηφισιάς, θα διατεθεί από την Kiehl’s στην ΜΚΕ Μέριμνα.

Ειδικότερα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας από τις 17:00 – 20:00 οι: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Αφροδίτη Σημίτη, Freaky Fortune, Deux Hommes & Αλεξ Κάβδας, θα βρίσκονται στο stand της Κiehl’s στο Hondos Center Κifisia, θα φορέσουν την λευκή ποδιά και θα υποδυθούν το ρόλο του πωλητή προϊόντων έτσι ώστε να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις!

Ο λόγος άλλωστε είναι σημαντικός, αφού τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Μέριμνα» (www.merimna.org.gr) που έχει ως κύριο σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την ασθένεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της.

Τέτοιου είδους κινήσεις από τους έλληνες celebrities αφενός αποδεικνύουν την ανθρώπινη ευαισθησία τους και αφετέρου αντανακλούν τις αξίες της Kiehl’s, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλά άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά  μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.