Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Οι τηγανίτες της Πρωτοχρονιάς: Υποδεχθείτε το 2016 με ένα ξεχωριστό οικογενειακό πρωινό!

Οι τηγανίτες της Πρωτοχρονιάς: Υποδεχθείτε το 2016 με ένα ξεχωριστό οικογενειακό πρωινό!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα πιάτο γεμάτο φρέσκες, σπιτικές τηγανίτες; Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις απαντήσεις σας καθώς όλοι ξέρουμε ότι αποτελούν αγαπημένο πρωινό για μικρούς και μεγάλους.

desktop-1419867158 (1)
Εμείς σας προτείνουμε να γιορτάσετε οικογενειακώς την έλευση του 2016 με ένα εορταστικό πρωινό γεύμα. Οι κλασικές στρογγυλές τηγανίτες θα δώσουν τη θέση τους σε πρωτότυπα σχήματα αφιερωμένα στη μαγεία των γιορτών. Χιονονιφάδες, μπάλες  Χριστουγενιάτικες, καμπανούλες και Χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από τα χεράκια σας θα ενθουσιάσουν όλους τους συνδαιτημόνες.

desktop-1419867158

desktop-1419867161

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς θα γίνετε εξπέρ στις τηγανίτες της Πρωτοχρονιάς:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.