Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Οι Τρεις Σωματοφύλακες»… στη Θεσσαλονίκη (22/9)

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες»… στη Θεσσαλονίκη (22/9)

photo για παράσταση

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, «Οι Τρεις Σωματοφύλακες», του Αλέξανδρου Δουμά, λίγο πριν παρουσιαστούν στο Βασιλικό Θέατρο (Παιδική Σκηνή), βγαίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στη δράση του περιοδικού Parallaxi και του "Θεσσαλονίκη Αλλιώς" με τίτλο "Μια αλλιώτικη Κυριακή", με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιάσει μία εναλλακτική παράσταση, «Οι Τρεις Σωματοφύλακες και η μέρα χωρίς άλογο», στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στις 13.00, στοχεύοντας να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, «Οι Τρεις Σωματοφύλακες», έρχονται στο Βασιλικό Θέατρο. Η νέα διασκευή του πιο πολυδιαβασμένου έργου του Αλέξανδρου Δουμά, καλεί τα παιδιά να γίνουν με τη σειρά τους μικροί σωματοφύλακες, σε μια εποχή που η παιδική βία βρίσκεται σε έξαρση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.