Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Οι βιβλιόφιλοι δίνουν ραντεβού στο 3ο bazaar βιβλίου με έκπτωση έως και 70% στο Μουσείο Μπενάκη (από 14/5)

Οι βιβλιόφιλοι δίνουν ραντεβού στο 3ο bazaar βιβλίου με έκπτωση έως και 70% στο Μουσείο Μπενάκη (από 14/5)

benaki_bazaar_0852015_600Το Μουσείο Μπενάκη, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού τα δύο προηγούμενα χρόνια, οργανώνει φέτος το τρίτο bazaar βιβλίου, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 14 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου , στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 - 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 - 22:00). Στο φετινό bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν φέτος είναι:

Ghika και η Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία του Μεσοπολέμου

Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες

Βασίλης Φωτόπουλος
Ελληνικές θάλασσες

Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση

Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις

Κριεζώτου 3. Το σπίτι, το εργαστήρι και η Πινακοθήκη του Ν.

Χατζηκυριάκου-Γκίκα

Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου

Κώστας Μπαλάφας. Φωτογραφικές μνήμες από τη σύγχρονη Ελλάδα

Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες – Ελλάδα

Νίκος Εγγονόπουλος. Ο ζωγραφικός του κόσμος

Ο κόσμος του Διονύση Φωτόπουλου

Οικονομόπουλος. Φωτογράφος κ.ά.

11206596_10152992194749633_2848641715800781857_o
Οι φίλοι που βρίσκονται εκτός Αθηνών και επιθυμούν να παραγγείλουν βιβλία έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνα που τους ενδιαφέρουν από τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΚΔΟΣΕΩΝ που βρίσκεται online στο site του Μουσείου Μπενάκη (www.benaki.gr) και να στείλουν την επιλογή τους στο publications@benaki.gr έως και την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Είναι απαραίτητο να αναφέρουν ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου (κατά προτίμηση κινητού). Οι παραγγελίες θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους μετά τη λήξη του bazaar, αφού προηγηθεί εκ μέρους του Μουσείου επικοινωνία για ενημέρωση του συνολικού κόστους και επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η εξόφληση θα γίνεται με αντικαταβολή.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

Την Κυριακή 17 Μαΐου, στο πλαίσιο του bazaar, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη προτείνει στα παιδιά μία πρωτότυπη δράση στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του graphic novel "Αϊβαλί" του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος.

Μία διαδρομή στον περιπετειώδη κόσμο του σκίτσου, η απόδοση ενός γεγονότος με μαρκαδόρο, η υποταγή του θέματος στον περιορισμένο χώρο του καρέ κι από εκεί στη σελίδα του βιβλίου.

Μουσείο Μπενάκη,

Πειραιώς 138, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.