Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Οι βιβλιόφιλοι εμπλουτίζουν τις βιβλιοθήκες τους στο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης

Οι βιβλιόφιλοι εμπλουτίζουν τις βιβλιοθήκες τους στο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης

f101 (1)Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος απαντά στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης με διέξοδο πολιτισμούδίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθευτεί φθηνά βιβλία που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Βιβλία 150 διαφορετικών εκδοτικών οίκων που η τιμή τους ξεκινάει από 50 μόλις λεπτά, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες. Το παζάρι Βιβλίου μπορείτε να το επισκεφθείτε στο στο κέντρο της πόλης στην οδό Τσιμισκή 18 & Κομνηνών γωνία, (πρώην κτίριο NOTOS GALLERY Λαμπρόπουλος) από τις 13 Νοεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή κλειστά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.