Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Οικιακή οικονομία στη διακόσμηση: Ανακυκλώνω κουτιά από παπούτσια!

Οικιακή οικονομία στη διακόσμηση: Ανακυκλώνω κουτιά από παπούτσια!

111

Τα άδεια κουτιά από τα παπούτσια, δεν τα πετάμε ποτέ!

Σίγουρα κάτι μπορεί να αποθηκεύσουμε ή να τακτοποιήσουμε μέσα στα συρτάρια. Είχατε σκεφτεί όμως ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε μια μικρή γωνιά: στην παραπάνω εικόνα έχουμε χρησιμοποιήσει τα κουτιά σαν ράφια για μικρά διακοσμητικά! Βάψαμε το εσωτερικό τους σε πορτοκαλί, γαλάζιο και πράσινο και δώσαμε μια ποπ πινελιά σε ένα άδειο χώρο! Καλό;

2

Μαζεύω σε ένα μέρος όλους τους φορτιστές!

Και εάν σας άρεσε το παραπάνω, γιαυτό τι έχετε να πείτε; Διακοσμήσαμε ένα βαρετό κουτί από παπούτσια, του βάλαμε μια ωραία ταπετσαρία, του ανοίξαμε τρυπούλες για να βγαίνουν έξω τα καλώδια, κολλήσαμε και μεταλλικές ροδέλες και κλείσαμε μέσα όλους τους φορτιστές! Αυτή η ακαταστασία με τα μπλεγμένα καλώδια πήρε τέλος!

112

Τσάντα μεταφοράς ή τσάντα πικ νικ!

Δεν έχετε παρά να διαλέξετε 2 όμορφα υφάσματα και να ντύσετε τα κουτιά! Θα τα μετατρέψετε σε πολύ ωραία τσάντα μεταφοράς, αρκεί να διαλέξετε για χερούλια όμορφη φαρδιά και γερή υφασμάτινη κορδέλα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.