Αρχική Προτάσεις Αγοράς Οικογένεια Hexalen®: O Eιδικός σας για το Κρυολόγημα!

Οικογένεια Hexalen®: O Eιδικός σας για το Κρυολόγημα!

O χειμώνας έφτασε και μαζί του και οι πρώτες ενοχλήσεις στον λαιμό! Δυστυχώς παντού γύρω το μόνο που ακούς είναι ότι κάποιος έχει ίωση. Έ, το ακούς μια, το ακούς, δύο, φτάνει κάποια στιγμή και η σειρά σου. Και ο πονόλαιμος, συνήθως, είναι ένα από τα πρώτα και ενοχλητικά συμπτώματα που μας περιορίζουν και κάνει πιο δύσκολες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί 1 στα 2 άτομα τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Το Hexalen® Spray θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

Το Hexalen® είναι η σίγουρη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς 9 στους 10 που το χρησιμοποίησαν δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητά του. Η μοναδική του σύνθεση με διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία θεραπεύει τον πονόλαιμο από τα πρώτα συμπτώματα και η πρακτική του μορφή σε σπρέι βοηθά τη στοχευμένη, εύκολη χρήση, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και από παιδιά!

Σε αντίθεση με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray, θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες κιόλας ενοχλήσεις. Η αντιβακτηριακή του δράση μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση. Το Hexalen® spray ενδείκνυται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών.

Λ.Τ.: ΜΟΝΟ 1,91 € τα 40 ml.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.