Αρχική Περιβάλλον Οικογενειακά μαθήματα κηπουρικής στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (3-4/5)

Οικογενειακά μαθήματα κηπουρικής στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (3-4/5)

family-gardeningΗ Άνοιξη είναι στο ζενίθ της και έχουμε ξεμυαλιστεί από τα χρώματα και τις μυρωδιές! Το ταξίδι μας στη χώρα των χρωμάτων με οδηγό το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έφτασε στο τέλος του και το πράσινο είναι το χρώμα που θα μας αφήσει μια γλυκιά μυρωδιά για το καλοκαίρι! Στο εργαστήριο "Φτιάχνω τέχνη με τα χέρια μου" αυτό το Σαββατοκύριακοο θα ακούσουμε ιστορίες για πράσινα πλάσματα και πράσινες χώρες και θα γίνουμε όλοι κηπουροί!

Θα παίξουμε με μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, λουίζα και άλλα πολλά), θα τα φυτέψουμε, θα τα σκαλίσουμε, θα τα ποτίσουμε και στο τέλος όλοι θα φύγουμε με τη γλάστρα μας για να μας θυμίζει τα πολύχρωμα ταξίδια μας! Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ! Αν ο καιρός το επιτρέπει θα μεταφερθούμε για τις κηπουρικές μας δραστηριότητες στον κήπο του Μουσείου!

Παιδιά και γονείς, βάλτε τα κηπουρικά σας ρούχα κι ελάτε!

Πότε: Σάββατο 3 Μαΐου, 11:00- 12:30

Κυριακή 4 Μαΐου, 11:30-13:00

Συμμετοχή: €15 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €12 το καθένα)

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.