Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Οικογενειακό Λούνα Παρκ

Οικογενειακό Λούνα Παρκ

ΑΡΕΤΣΟΥ ΠΑΡΚ 1

Η καλοκαιρινή του αύρα, η φιλική και ζεστή υποδοχή των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί, καθώς και  ο ψυχαγωγικός του χαρακτήρας, αποτέλουν πόλους έλξης για μικρούς και μεγάλους που το επισκέπτονται. Πρόκειται, για το «Aretsou family park», που εδρεύει στην Καλαμαριά, στην πλαζ της Αρετσούς, σε μια έκταση περίπου δύο στρεμμάτων με μοναδικό σκοπό να τέρψει την ψυχή των παιδιών με ατελείωτο παιχνίδι. Παράλληλα, με τα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί σχεδόν σε κάθε γωνιά των παιχνιδιών, δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και συνοδούς να καμαρώσουν και να επιβραβεύσουν τα μικρά τους καθώς και να πάρουν οι ίδιοι,  μια ανάσα ξεκούρασης.

ΑΡΕΤΣΟΥ ΠΑΡΚ 2
Το «Aretsou family park», άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 1991 και από τότε μέχρι σήμερα φιλοξενεί στο χώρο του πάμπολλα παιχνίδια, όπως: νερόμπαλες, αεροπλανάκια, μπαλαρίνα, μύλος, βαρκούλες, μοτοσυκλέτες, ιπτάμενα λαγουδάκια, χελωνίτσες, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, μπασκέτες, αυτόματα κουνιστά με κέρμα κ.α. που μοναδικό τους μέλημα είναι να ευχαριστούν και να διασκεδάζουν και το πιο απαιτητικό παιδί.
ΑΡΕΤΣΟΥ ΠΑΡΚ 3

Το κόστος για συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι είναι 1,50 Ευρώ, εκτός από τις νερόμπαλες, οι οποίες κοστίζουν 2 Ευρώ.
Υπάρχει όμως και προσφορά, όπου 4 μάρκες των 1,5 Ευρώ, προσφέρονται έναντι 5  Ευρώ.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00-23.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 11.00-23.00.
Το χειμώνα θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

«Aretsou family park»
Πλαζ Αρετσού, Καλαμαριά,
(τηλ.2310.452594,
www.aretsoufamilypark.gr, info@aretsoufamilypark.gr)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.