Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο Οικονομική εκκρεμότητα με ταξιδιωτικό γραφείο

Οικονομική εκκρεμότητα με ταξιδιωτικό γραφείο

Family traveling by airplaneΠώς μπορώ να κινηθώ για κάποια χρήματα, 450 ευρώ συγκεκριμένα, που έδωσα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο για παροχή υπηρεσιών με καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κάνει χρήση τώρα που επιθυμώ να κάνω χρήση μου λένε ότι έληξε η σύμβαση ενώ στο συμβόλαιο λέει ότι ισχύει από την ημέρα της πρώτης κράτησης;

Απάντηση:

Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την περίπτωση, σημαντικό στοιχείο είναι το περιεχόμενο της σύμβασης, την οποία πρέπει να διαβάσει δικηγόρος. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σε εκείνη όπου η σύμβαση εφαρμόστηκε σωστά, εσείς έχετε απαίτηση για την επιστροφή των χρημάτων που δώσατε, με τις διατάξεις του αδικαιολογήτου πλουτισμού του Αστικού Κώδικα, αφού στην πραγματικότητα η σύμβαση δεν εκτελέστηκε. Είμαι στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.