Αρχική InfoMommy Συμβουλές Όλα όσα πρέπει να περιέχει η τέλεια τσάντα παραλίας

Όλα όσα πρέπει να περιέχει η τέλεια τσάντα παραλίας

Κάθε καλοκαίρι πολλοί από εσάς έχετε την ίδια απορία. Τι πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα;

Βρείτε την κατάλληλη τσάντα: Πριν ξεκινήσετε να γεμίζετε την τσάντα σας θα πρέπει να έχετε βρει μία στο σωστό μέγεθος, ώστε να χωράει όλα τα απαραίτητα. Φροντίστε, βέβαια, εκτός από το μέγεθος, να είναι και σε ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το μαγιό και τα ρούχα που φοράτε συνήθως στην παραλία. Αν δεν έχετε αγαπημένες αποχρώσεις και φοράτε διάφορα χρώματα, τότε επιλέξτε μια τσάντα σε ουδέτερους τόνους που να πηγαίνει με τα πάντα. Μια καλή λύση είναι οι ψάθινες τσάντες που συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα χρώματα ή μια μονόχρωμη τσάντα σε απόχρωση της επιλογής σας. Συνήθως τα μπεζ, καφέ, λευκά και μπλε χρώματα συνδυάζονται πιο εύκολα το καλοκαίρι.

Τσάντα παραλίας

Πετσέτες: Ποτέ μην παίρνετε μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεστε με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεστε. Συνήθως οι πετσέτες που κάθεστε, γεμίζουν με άμμο και μικρόβια και γι’ αυτό καλύτερα να μην έρχεστε σε επαφή με αυτές όταν είστε βρεγμένοι από τη θάλασσα. Γι' αυτό το λόγο βάλτε μέσα στην τσάντα σας μια πετσέτα για να στρώσετε κάτω ή πάνω στην ξαπλώστρα και μια πετσέτα για να σκουπίζεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.