Αρχική InfoMommy Υγεία Όλα στην ώρα τους - Το Νοσοκομείο Κύμης απέκτησε γυναικολόγο μετά από 10 χρόνια

Όλα στην ώρα τους - Το Νοσοκομείο Κύμης απέκτησε γυναικολόγο μετά από 10 χρόνια

whatispapsmeartest-apapsmeartestinprogressΗ πρόσληψη γυναικολόγου και η έναρξη του γυναικολογικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης έγινε είδηση από τη στιγμή που η πόλη ήταν χωρίς γιατρό αυτής της ειδικότητας εδώ και 10 χρόνια. Σημειώνουμε δε ότι το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης έχει το όνομα του Μεγάλου Ευεργέτη Ιατρού της ανθρωπότητας του «Γεώργιου Παπανικολάου» και ήταν προσωπικό στοίχημα του Αναπληρωτή Διοικητή Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, την επαναλειτουργία του Γυναικολογικού Τμήματος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Κύμης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του Νοσοκομείου μας, ότι ανάλαβε καθήκοντα από 21-4-2015 γυναικολόγος.

Το τμήμα δέχεται μετά από ραντεβού ενώ αυτό συμβάλει συνολικά στην αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Στο γυναικολογικό τμήμα υπηρετούν Νοσηλευτές - Μαίες και η δραστηριότητα του τμήματος θα ξεκινήσει να ανθεί. Η γκάμα των υπηρεσιών και των εξετάσεων θα αυξηθεί ενώ, ενημερώνουμε ότι, μετά την μετατροπή του νέου, από 02/02/2014, σύγχρονου υπερήχου που το Νοσοκομείο έχει στη διάθεση του, θα πραγματοποιείται από προγεννητικός έλεγχος μέχρι και αυχενική διαφάνεια σε εγκύους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.