Όλα τα αντηλιακά καλλυντικά που πρέπει να έχουμε!

Green-People-woman-with-sunhatΉλιος, ζέστη, ατμοσφαιρική ρύπανση, ταλαιπωρούν και φθείρουν το σώμα και τα μαλλιά μας. Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένες να τα προστατεύσουμε, γιατί αξίζουμε να περνάμε καλά αλλά να παραμένουμε όμορφες!

redken-color-extend-sun2Για τα μαλλιά μας, εμπιστευόμαστε τη σειρά αντηλιακής προστασίας της Redken, Color Extend Sun. Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών και εμπλουτισμένη με το σύστημα IPN- Interlock Protein Network, παρέχει θρέψη, καλλυντική προστασία κυρίως από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, το χλώριο και το αλμυρό νερό. Η σειρά αποτελείται από 7 προϊόντα: σαμπουάν, μάσκα, αδιάβροχη θεραπεία προστασίας χρώματος, leave-in λοσιόν και κρέμα, καθώς και lcohol-free αφρό με SPF25.

bioderma-photoderm-max-creme-teintee-tube-40mlΓια το πρόσωπό μας, το αντηλιακό είναι πάντα απαραίτητο! Προστατεύοντας το δέρμα μας, προλαμβάνουμε τη φωτογήρανση μα και τις κακαίσθητες, επίπονες συνέπειες από το ηλιακό κάψιμο. Δεν πρέπει λοιπόν να βγαίνουμε πλέον από το σπίτι χωρίς αντηλιακή κρέμα προσώπου. Θωρακίστε το πρόσωπό σας – και το λαιμό, με την Photoderm max creme με δείκτη προστασίας 50+ της Bioderma, αποτελεσματική τόσο στην UVA όσο και στην UVB ακτινοβολία. Διατίθεται και με χρώμα (teint), σε δύο αποχρώσεις.

sublime sun galaktoma 30Όσο για την αντηλιακή προστασία του σώματος, εμπιστευτείτε τη σειρά Sublime Sun της L’ Oreal Paris! Χάρη στις ιδιότητες ενεργοποίησης του συμπλέγματος SkinElixir™ + και στο πολύτιμο έλαιο Αργκάν, με την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά χρυσαφένια, λαμπερή απόχρωση, μαύρισμα που διαρκεί και είναι απαλή και ενυδατωμένη. Όλες οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία μιας επιδερμίδας που ομορφαίνει αμέσως μόλις βρεθεί στον ήλιο και παραμένει όμορφη για καιρό.

Και θυμηθείτε ότι τα αντηλιακά μας πρέπει να τα ανανεώνουμε κάθε τρεις ώρες!