Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Όλα τα σχολικά βιβλία θα τα βρεις εύκολα μόνο στα Public!

Όλα τα σχολικά βιβλία θα τα βρεις εύκολα μόνο στα Public!

Hands-upΤα καταστήματα Public , με τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, εν όψει της σχολικής περιόδου επιφυλάσσουν μία ακόμα έκπληξη για όλους τους μαθητές. Μόνο στα Public, μαθητές και γονείς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρίσκουν άμεσα διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο  http://www.public.gr/cat/books/sholika-biblia/, ολοκληρωμένα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ!

Συγκεκριμένα, από τις 26 Αυγούστου, τα καταστήματα Public γίνονται ο ιδανικός προορισμός για όλους τους μαθητές, αφού έχουν δημιουργήσει 12 ξεχωριστά πακέτα (ένα για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) που περιλαμβάνουν όλα τους τα βιβλία. Επιπλέον, οι μαθητές του δημοτικού θα μπορούν να βρουν πλήρη πακέτα γραφικής ύλης με όλα τα απαραίτητα ! Μολύβια, στυλό, σχολικές τσάντες, μαρκαδόροι, γόμες, ντοσιέ, τετράδια, post-it, calculators, νερομπογιές, ξυλομπογιές… σας περιμένουν στα Public!

Τα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ και τα πλήρη πακέτα γραφικής ύλης, διατίθενται και στο διαδικτυακό κατάστημα www.public.gr, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να επωφεληθείτε από την προσφορά -10% και δωρεάν αντικαταβολή! Μη χάνετε χρόνο, γρήγορα στα Public!

Θέλεις δυνατό ξεκίνημα; Θέλεις  Public!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.