Όλες οι νεότερες εξελίξεις για την 2,5 ετών Αθηνά που άρπαξε και εξαφάνισε ο μπαμπάς της

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Το Amber Alert για την αρπαγή της μικρής απενεργοποιήθηκε καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο πατέρας, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου συνελήφθη από τις αρχές για παράβαση του νόμου περί μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστηρίζει ότι δεν την επέστρεψε στη μητέρα της γιατί… συνελήφθη και παρόλο που έχει ενημερώσει τις Αρχές, κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει για την παράδοση της μικρής, όπως αποκάλυψαν οι δικηγόροι του.

«Η γυναίκα μου το ήξερε ότι θα με συλλάβουν και τα έκανε όλα για να πάρει την κόρη μου πίσω στη Συρία με παράνομο τρόπο» είπε ο ίδιος εξηγώντας, ότι εκείνη δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού, και πρόσθεσε ότι το παιδί τώρα είναι με την αδερφή και τον αδερφό του πατέρα στην Αθήνα. Οι ίδιοι οι δικηγόροι του ενημέρωσαν, ότι το παιδί είναι καλά και δεν υπάρχει ζήτημα αρπαγής.

———————————————————————–

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 2,5 ετών Αθηνάς Χιτζάζι την οποία άρπαξε και εξαφάνισε ο μπαμπάς της την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά  ο πατέρας της ανήλικης , απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της.

Απενεργοποιήθηκε το Amber Alert

Για την γονική αρπαγή της 2,5 χρονών Αθηνάς το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από το Χαμόγελο του Παιδιού ότι απενεργοποιείται το Amber Alert αν και η υπόθεση ανεύρευσης της μικρής παραμένει ακόμη ανοιχτή.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες καθώς η Διερεύνηση της υπόθεσης και η Αναζήτηση του παιδιού βρίσκεται πλέον στην αρμοδιότητα των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών.