Αρχική InfoDad Όλες οι τρυφερές στιγμές της πατρότητας σε ένα συγκινητικό βίντεο!

Όλες οι τρυφερές στιγμές της πατρότητας σε ένα συγκινητικό βίντεο!

μπαμπάς και μωρό"Για όλες τις φορές που είναι δίπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε, δεν ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε την ύπαρξή τους;".

Αυτό είναι το μήνυμα που προωθεί φέτος η διαφημιστική καμπάνια "Calls For Dad" της Dove Men+Care στα πλαίσια της Γιορτής του Πατέρα την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο "τα 3/4 των μπαμπάδων αισθάνονται ότι είναι υπεύθυνοι για τη συναισθηματική ευημερία των παιδιών τους. Ωστόσο μόνο το 20% αυτών βλέπουν το ρόλο τους να αντικατοπτρίζεται δεόντως από τα μέσα ενημέρωσης. Ήρθε η ώρα να κοινοποιήσουμε τις τρυφερές στιγμές της πατρότητας που συνήθως παραβλέπονται".

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.