Αρχική Προτάσεις Αγοράς Όλη η δύναμή σου σε μια κουταλιά

Όλη η δύναμή σου σε μια κουταλιά

Η νέα καμπάνια του   με το slogan «όλη η δύναμη σε μια κουταλιά» έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες και μαζί αίσθηση, αφού μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, αλλά και την καινούργια σελίδα στο facebook, προβάλλονται όλα τα στοιχεία του Hemo που μετατρέπουν το πρωινό «στην πιο θρεπτική αλλά και απολαυστική εμπειρία».

Η νέα τηλεοπτική ταινία, την οποία υπογράφει η God σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής FeelMeκαι σε σκηνοθεσία του Χρήστου Κανάκη, υπενθυμίζει στις μαμάδες όλα τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος, που το καθιστούν τον καλύτερο σύμμαχο για υγιή παιδιά: τις 11 βιταμίνες, τα 4 μεταλλικά στοιχεία, τη βύνη και την υπέροχη γεύση, με έναν τρόπο ιδιαίτερα μοντέρνο, ευχάριστο και ανατρεπτικό.

Και μην ξεχνάτε… Μια μόνο κουταλιά Hemo σε ένα ποτήρι γάλα δίνει περίπου το 1/3 των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός.

Επίσης, η σελίδα στο facebook, www.facebook.com/hemo.gr, στοχεύει σε μια πιο έντονη διάδραση με το κοινό, παρέχοντας χρήσιμες διατροφικές συμβουλές, πρωτότυπα παιχνίδια και διαγωνισμούς, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για το προϊόν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.