Αρχική Προτάσεις Αγοράς Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων στη βιτρίνα του Μουστάκα στο Μοναστηράκι!

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων στη βιτρίνα του Μουστάκα στο Μοναστηράκι!

Αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας φέτος στις γιορτές δεν έχει προηγούμενο! Πάνω ακριβώς στην Πλατεία στο Μοναστηράκι, το Παιχνιδάδικο Μουστάκας δίνει έναν άλλο αέρα και μια διαφορετική γιορταστική νότα!

Σαν εξώφυλλο παραμυθιού μοιάζει η βιτρίνα, που μαγεύει το μάτι και σε κάνει να θέλεις να ξεκινήσει το παραμύθι αμέσως! Να μπεις στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, να συναντήσεις γνωστούς αλλά και νέους ήρωες, να φτιάξεις τις δικές σου ιστορίες, να ταξιδέψεις με τη φαντασία σου...

Ο στολισμός του Παιχνιδάδικου Μουστάκας στο Μοναστηράκι αλλάζει κυριολεκτικά την εικόνα του κέντρου της Αθήνας! Αρκεί μόνο μια ματιά! Φτάνει μόνο να σταθείς μπροστά στη στολισμένη βιτρίνα και αμέσως νιώθεις... να απογειώνεσαι με το έλκηθρο του Άι-Βασίλη!

Το Παιχνιδάδικο Μουστάκας, στην Πλατεία στο Μοναστηράκι, είναι το μεγαλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις όροφοι γεμάτοι με χιλιάδες παιχνίδια που ξέρετε, αλλά και χιλιάδες νέα παιχνίδια που δεν ξέρετε, σας περιμένουν να ζήσετε το δικό σας Γιορτινό Παραμύθι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.