Αρχική InfoDad Ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικών ιατρικών εξετάσεων απ’ τη Βιοιατρική για γονείς και παιδιά

Ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικών ιατρικών εξετάσεων απ’ τη Βιοιατρική για γονείς και παιδιά

thrania_afisa2

Επιστροφή στα θρανία? Ώρα για check-up για παιδιά … και γονείς!

Τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους, μικροί και μεγάλοι προετοιμάζονται να «επιστρέψουν στα θρανία» και τις φθινοπωρινές εκκρεμότητες! Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, και το γεγονός ότι στα Ασφαλιστικά Προγράμματα ο Προληπτικός Έλεγχος αυτής της μορφής αποτελεί εξαίρεση συμβολαίου, παρέχει τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου πακέτου εξετάσεων για τα παιδιά και τους γονείς.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε όλες τις μονάδες Βιοιατρική και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών ελέγχων:

thr1

thr2

thr3

  • Ιατρικός Έλεγχος και Βεβαίωση Άθλησης 

Προϋπόθεση χορήγησης Βεβαίωσης Άθλησης είναι η πραγματοποίηση ενός από τους δύο διαγνωστικούς ελέγχους (28€ ή 26€).

Για ηλικίες άνω των 14 ετών: οι βεβαιώσεις Άθλησης από Παθολόγο και Δερματολόγο παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, σύμφωνα πάντα με την παραπάνω προϋπόθεση πραγματοποίησης ενός από τους δύο διαγνωστικούς ελέγχους.

Αναφορικά με τον Καρδιολόγο, η επίσκεψη και εκτίμηση τυχόν πρόσφατων σχετικών εξετάσεων παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για την χορήγηση της βεβαίωσης άθλησης απαιτείται πρόσφατος καρδιολογικός έλεγχος, ανάλογα με την ηλικία και το ιστορικό του ασθενούς, καθ’ υπόδειξη του ιατρού καρδιολόγου.

Για ηλικίες κάτω των 14 ετών: οι βεβαιώσεις Άθλησης σύμφωνα με την ιατρική δεοντολογία χορηγούνται από Παιδίατρο ή Παιδοκαρδιολόγο. Η επίσκεψη και εκτίμηση τυχόν πρόσφατων σχετικών εξετάσεων παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για την χορήγηση της βεβαίωσης άθλησης απαιτείται πρόσφατος έλεγχος με Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς & Triplex Αορτής.

 
Γενικές Πληροφορίες

Οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία και με την προσκόμιση κατάλληλου δείγματος πρωινών ούρων χωρίς ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των εξετάσεων, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ 210 6966100 (για Αττική), 2310 459660 (για Θεσσαλονίκη) ή απευθείας στα τηλέφωνα της Μονάδας που σας εξυπηρετεί.

 
http://www.bioiatriki.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.