Αρχική InfoTeens Νέα Ολοκληρώθηκε η δικογραφία για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη - 3 νέες καταθέσεις "φωτιά" έριξαν φως στην υπόθεση

Ολοκληρώθηκε η δικογραφία για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη - 3 νέες καταθέσεις "φωτιά" έριξαν φως στην υπόθεση

Giakoumakis-vaggelis-rethymno92Μετά από ένα παρατεταμένο «μαραθώνιο» ερευνών από την Ασφάλεια Ιωαννίνων ο φάκελος για την υπόθεση που αφορά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη κλείνει και ως εκ τούτου η δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Φόντα Βρόσγο που παρακολουθεί ενδελεχώς την υπόθεση σε συνεργασία πάντα με το Γιώργο Τσούκαλη τρεις νέες καταθέσεις ολοκληρώνουν τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση των ερευνών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανήκουν στους συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου, όπως εκτίμησαν, να αντλήσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες πιθανόν και να δώσουν επιπλέον στοιχεία για τη διερεύνηση της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το υλικό, το οποίο πιθανολογείται να αξιοποιηθεί, περιλαμβάνει πιθανώς φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βίας στον άτυχο φοιτητή είτε εντός είτε εκτός της σχολής.

«Υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο αλλά και τρεις νέες καταθέσεις “φωτιά” οι οποίες συμπεριλήφθησαν στο φάκελο της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης και θα βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη», θα πει μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Φόντας Βρόσγος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.