Αρχική Famous Parents Ολυμπία Χοψονίδου: Ο μικρός τραυματισμός της κορούλας της και το μήνυμα στο Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο μικρός τραυματισμός της κορούλας της και το μήνυμα στο Instagram

Πολλά παιδάκια τυχαίνει να τραυματιστούν ελαφρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Εξαίρεση φαίνεται ότι δεν αποτελούν τα τρία μικρότερα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Η ευτυχισμένη μανούλα που διανύει την πέμπτη εγκυμοσύνη της έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε καθεμία από τις οποίες ποζάρει με τα τρία μικρά παιδιά της όταν είχαν κάποιο μικρό τραυματισμό. Μάλιστα, στην πρώτη φωτογραφία η Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφίζεται με τον επίσης τραυματισμένο σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη.

Στη λεζάντα της χιουμοριστικής φωτογραφίας έγραψε: «Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες, με πιο πρόσφατη της κόρης μου, συνειδητοποίησα οτι μόνο εγώ και ο μεγάλος μου γιος την έχουμε γλιτώσει». Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, για την οικογένεια Σπανούλη!

https://www.instagram.com/p/BX8j7uvAtd6/?taken-by=olympiachop


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.