Αρχική InfoDad Ομάδα Γονέων: "Είμαι γονιός και έχω ερωτήματα" στο Ανοιχτό Σχολείο (30/09)

Ομάδα Γονέων: "Είμαι γονιός και έχω ερωτήματα" στο Ανοιχτό Σχολείο (30/09)

isp-parent-focus-groupΈνα βιωματικό εργαστήριο με θέμα "Είμαι γονιός και έχω ερωτήματα" έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα γονέων που διοργανώνει το Ανοιχτό Σχολείο.
Το εργαστήρι σκοπό έχει να αντιληφθούν οι συμμετέχοντες τι βοηθάει τα παιδιά τους και τι τα δυσκολεύει. Να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά των παιδιών τους και να δουν ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες. Είναι πολλές φορές που ενώ ο γονιός βάζει τα όρια που εκείνος κρίνει ότι είναι απαραίτητα, τα παιδιά με την στάση τους τον προκαλούν και με ένα συμβολικό τρόπο ζητούν αλλαγές. Σε αυτή την ομάδα, μέσα από τα παραδείγματα των συμμετεχόντων θα δούμε πώς μπορούμε να χειριστούμε καλύτερα την κάθε κατάσταση. Οι γονείς θα έχουν το χρόνο να εφαρμόσουν διάφορες τακτικές, να μοιραστούν τις δυσκολίες και τον προβληματισμό τους και με την βοήθεια της ομάδας, να διερευνήσουν νέους τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που τους απασχολούν.

Έναρξη απογευματινής ομάδας: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, 19:00-21:00

Έναρξη πρωινής ομάδας: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, 10:00-12:00

Συντονίστρια: Βαρβάρα Ρεκλείτη

Κόστος: 50 ευρώ το μήνα

Ανοιχτό Σχολείο,
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
210 6640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.