Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ombre και στα νύχια!

Ombre και στα νύχια!

Η τεχνική Ombre είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, κυρίως στα μαλλιά αλλά και στα νύχια. Αν θέλετε να τα βάψετε τα νύχια σας μόνες σας με αυτό τον τρόπο, στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε μια εύκολη κι αλάνθαστη τεχνική που δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο συνδυασμό χρωμάτων θέλετε εσείς ανάλογα με τη διάθεσή σας.Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μέχρι τέσσερα χρώματα.

Υλικά

  1. Τα βερνίκια που θα επιλέξετε
  2. Κολλητική ταινία
  3. Σφουγγαράκια μακιγιάζ


Είναι απαραίτητο για να μην λερωθούν πολύ τα χέρια σας να τα προστατέψετε χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία. Καλύψτε το χέρι σας και συνεχίστε.

Χρησιμοποιήστε τη λεπτή πλευρά από το σφουγγαράκι μακιγιάζ και βάψτε τα τρία χρώματα που έχετε επιλέξει.

Ταμπονάρετε το σφουγγαράκι πάνω στα νύχια σας τραβώντας λίγο τα χρώματα προς τα πάνω ώστε να αναμειχθούν.

Αν θέλετε το χρώμα πιο σκούρο, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Αφού στεγνώσει το χρώμα, αφαιρέστε την κολλητική ταινία και περάστε ένα διάφανο βερνίκι για να σταθεροποιήσετε το χρώμα.

Καλή επιτυχία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.