Αρχική Σχολή Γονέων Ομιλία για γονείς: "Όταν έρχεται κι άλλο ένα παιδί στην οικογένεια" (20/1)

Ομιλία για γονείς: "Όταν έρχεται κι άλλο ένα παιδί στην οικογένεια" (20/1)

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Ανοιχτού Σχολείου ενδιαφέρουσες ομιλίες για γονείς, εκπαιδευτικούς και όχι μόνο. Οι ομιλίες αυτές έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για θέματα που έχουν να κάνουν με το μεγάλωμα των παιδιών, τις τελευταίες έρευνες στην εκπαίδευση, την προσωπική ανάπτυξη και πολλά άλλα.

Ομιλία για γονείς: Όταν έρχεται κι άλλο ένα παιδί στην οικογένεια

Τετάρτη 20/01, ώρα 19:00 - 20:00

Ο ερχομός ενός ακόμα παιδιού στην οικογένεια φέρνει πάντα πολλές αλλαγές στο σπίτι. Οι δυναμικές αλλάζουν και οι γονείς καλούνται να αντιμετωπίσουν παράλληλα πολλές καταστάσεις που δεν τις είχαν ξαναζήσει - τη διαχείριση του χρόνου, τη ζήλια των άλλων παιδιών, τη σχέση του ζευγαριού που αλλάζει και πολλά άλλα. Στόχος αυτής της ομιλίας είναι να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν καλύτερα τις αλλαγές που ένα νέο μέλος φέρνει και να διερευνήσουν τις εναλλακτικές. Τι μπορεί να κάνει ο γονιός για να βρεθούν ξανά οι ισορροπίες μέσα στην οικογένεια; Από πού ξεκινάει κανείς;

Εισηγήτρια: Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη MSc, Ψυχοθεραπεύτρια

Σημείωση: Η συμμετοχή στις ομιλίες είναι χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση, η δήλωση συμμετοχής δεν είναι απαραίτητη.

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης  - Ανοιχτό Σχολείο
Βασιλέως Γεωργίου Β’ 49
Παιανία, 19002
Τηλ: 210 6640433
www.anoixto-sxoleio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.