Αρχική InfoMommy Νέα Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Προσφορά προληπτικών δερματικών εξετάσεων

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Προσφορά προληπτικών δερματικών εξετάσεων

melanoma

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος & την Ελληνική Εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος στις 5-9 Μαΐου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας συμβάλλοντας στη δυνατότητα ελέγχου και πρόληψης της υγείας των πολιτών.

Tο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, το Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, το χρονικό διάστημα 5-9 Μαΐου, θα προσφέρουν δωρεάν επίσκεψη στο Δερματολογικό Τμήμα με εκτίμηση σπίλων συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού που διενεργείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος.

Για να κλείσουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών | 210 6862108
Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού | 210 6974032-3
Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου | 210 9892120
Ιατρικό Διαβαλκανικό | 2310 400000


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.