Αρχική Infokids Υγεία OneTouch Verio IQ: Η μέτρηση της γλυκόζης αίματος στα παιδιά γίνεται παιχνίδι

OneTouch Verio IQ: Η μέτρηση της γλυκόζης αίματος στα παιδιά γίνεται παιχνίδι

verio_handΗ εταιρεία Lifescan, Johnson & Johnson, καταλαβαίνει απόλυτα την ανάγκη των γονέων για μετρήσεις της γλυκόζης αίματος των παιδιών τους σε συνθήκες χαμηλού -ή και καθόλου- φωτισμού ιδιαίτερα στις βραδινές ώρες, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο νέος μετρητής γλυκόζης αίματος One Touch Verio IQ, πέρα από την προηγμένη τεχνολογία του που εμφανίζει αυτόματα στην οθόνη την τάση ανόδου ή πτώσης στα επίπεδα της γλυκόζης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα της ημέρας, διαθέτει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα: τη φωτιζόμενη θύρα ελέγχου του.

Κάθε φορά που τοποθετείτε μια καινούρια ταινία μέτρησης, ο μετρητής ανάβει στο επάνω μέρος του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα μέτρησης και σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού - χωρίς, δηλαδή, να χρειάζεται να ανάβετε το φως στο παιδικό δωμάτιο προκειμένου να πραγματοποιήσετε τη μέτρηση.

201312VerioIQ_SplshΚι αν είστε γονείς με λίγο μεγαλύτερα παιδιά, που μπορούν από μόνα τους να κάνουν τις καθημερινές μετρήσεις, ο φωτιζόμενος One Touch Verio IQ θα αποδειχτεί ένας πολύ χρήσιμος σύμμαχος σε όλες τις εξόδους τους, στο σινεμά, τα καφέ, τις συναυλίες. Παράλληλα, η εμφάνιση και το design του μετρητή τον κάνουν να μην ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τεχνολογικά gadget που συνήθως έχουν μαζί τους τα παιδιά σήμερα.

Μαζί με τις «έξυπνες» τεχνολογίες αιχμής, που ανιχνεύουν αυτόματα τις τάσεις χαμηλών ή υψηλών τιμών της γλυκόζης και τις εμφανίζουν με χρωματική κωδικοποίηση στην οθόνη, ο One Touch Verio IQ συνδυάζει νέες και πλέον ακριβείς ταινίες μέτρησης, καθώς και μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, με μικρό μέγεθος και εύχρηστα κουμπιά πλοήγησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.