Αρχική InfoTeens Νέα Onirama & Friends: Τραγουδούν στο Βεάκειο για καλό σκοπό (8/7)

Onirama & Friends: Τραγουδούν στο Βεάκειο για καλό σκοπό (8/7)

ONIRAMA & FRIENDSΜετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις το χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, ετοιμάζει μία μοναδική συναυλία “παρέα με τους φίλους του” για το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21:30 οι ONIRAMA μαζί με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Stavento, Μύρωνα Στρατή, Κρυσταλλία, Sunny Μπαλτζή και Sanjuro θα παρουσιάσουν το πιο ξεχωριστό live του καλοκαιριού και θα μας χαρίσουν ιδιαίτερες ερμηνείες! Μαζί τους με τις μουσικές επιλογές της, η Producer & DJ Xenia Ghali, που αποτελεί το πιο ενδιαφέρον new entry - με διεθνή παρουσία - στη dance μουσική σκηνή.

Η συναυλία “ONIRAMA & Friends” θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη της επισκευής του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Διημέρευσης του Πειραιά, το οποίο εξυπηρετεί και εκπαιδεύει 55 παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Γιατί οι ONIRAMA και ο Βίκος διψάνε για μουσική…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.